ShiningBlack
Hello! Welcome to my blog! Please do not copy or steal anything without my permission.Dashboard | +Follow
Happy New Years ;D
Thursday, 26 January 2012 | 09:18 | 0 Blackjack


Hyehye , happy new years semua :) sorry lambat wishh ! terlupak pulak -.- haha . Klau new years msty : new friends and new class : right ? okeyhh aku pon sme jgk mcm korg ! tpy aku kan bru budak msuk form 1 so , aku no new classs ! hehe :D tpy aku ade tukar classs lpe pulak lgy -- ' huh . tpy-tpy btol lahh ape yg aku ckap ade : new friends : semuanye jdy kenyataan klau korg nak tauu . mulaik skrg aku dh tak rehat ngn budak skolah rendah lgy dhh . aku rehat ngn kwan bru aku kecuali kwan baik aku lahh yg kadang-2 dtg kat meja makan kiteorg :) iaitu nabilah . ske sangat rapat ngn dyeee ! Hhaa , ckup-2 lahh untuk post new yearse nihh . nnty sambung lgy yeee byebye ;)

Older PostNewer Post
Hello :)



Welcome to Shinig Black blog . Atirah here , 13 y/o , Smk Taman Selayang . Leave your footprints at shoutbox before leaving this blog . And big thanks to you because visit my blog


Tagboard



Goodies

Links Entries