ShiningBlack
Hello! Welcome to my blog! Please do not copy or steal anything without my permission.Dashboard | +Follow
▲ Jangan Nafikan lahh Friends! ▲
Thursday, 12 January 2012 | 17:58 | 0 Blackjack
Hye , aku sje je tulis post nih untuk buat bdk tuh sedar sket ! bkn aku yg sombong tpy kau yg sombong k ? aku tau lahh ape yg aku buat slah ape yg kau buat semuanye btol right? ape , kau ckap aku tak yh rehat ngn kwan aku? hello ! sape kau nak arah - arahkan aku haaa? aku tak kesah klau kau tak nak maafkan aku ke tak nak kwan ngn aku ke or whatever je lahh . sbb aku ade bnyk lgy kwan yg nak kwn ngn aku ! kiteorg lme-2 pon meluat ngn perangai busuk kau tu lahh ! kau ckap aku lpe kawan kann? bkn aku yg lpe kawan tpy kau ! klau aku rehat ngn bdk sekelas aku kau tk bgy anss ? tpy klau kau rehat ngn bdk sekelas kau ade aku kesah ? lantak gy maty kau lahh , kau nak buat ape kat aku ! and lpstuh kau ckap kt aku bdk 1 group ngn kite ckap aku smobong ? pdhal dye ckap kau lahh ! kau yg smbong bkn aku lgy ! aku anggap kau kwn baik aku yg boleh lalui ape sje , tpy hampeh ! dh lah malas aku nak bincg masalah mengarut nihh >.<

Older PostNewer Post
Hello :)



Welcome to Shinig Black blog . Atirah here , 13 y/o , Smk Taman Selayang . Leave your footprints at shoutbox before leaving this blog . And big thanks to you because visit my blog


Tagboard



Goodies

Links Entries